Traxotic Networking
aangedreven door open source software
bezoeker IP: 18.223.43.142:11439

E-mail instellingen

Gebruik onderstaande gegevens voor het instellen van uw e-mailaccount in bijvoorbeeld Outlook of Thunderbird. Vanwege veiligheids- en privacyredenen biedt Traxotic Networking e-mail uitsluitend via een beveiligde SSL verbinding aan (POP3S and IMAPS). De onbeveiligde POP3 (poort 110) en IMAP (poort 143) diensten zijn niet beschikbaar.

Als u uw e-mails op onze servers wilt bewaren (voor bijvoorbeeld het gebruiken van webmail, of het synchroniseren van meerdere PC's met hetzelfde e-mailaccount) kies dan voor IMAP. Wilt u uw e-mail na ontvangst verwijderen van onze servers, kies dan voor POP3.

Instellingen voor inkomende e-mail via POP3
Serveradres (hostname) voor inkomende e-mail mail.traxotic.net
Poort voor inkomende e-mail 995
Beveiligingstype voor inkomende e-mail SSL/TLS
Gebruikersnaam uw volledige e-mailadres

Instellingen voor inkomende e-mail via IMAP
Serveradres (hostname) voor inkomende e-mail mail.traxotic.net
Poort voor inkomende e-mail 993
Beveiligingstype voor inkomende e-mail SSL/TLS
Gebruikersnaam uw volledige e-mailadres

Instellingen voor uitgaande e-mail via SMTP
Serveradres (hostname) voor uitgaande e-mail mail.traxotic.net
Poort voor uitgaande e-mail 25 of 587
Beveiligingstype voor uitgaande e-mail STARTTLS
Authenticatie voor uitgaande e-mail ingeschakeld (met wachtwoord)
Gebruikersnaam uw volledige e-mailadres

Let op: Verschillende internetproviders blokkeren standaard de toegang tot poort 25. Gebruik in dat geval poort 587.

Klik hier om terug te keren naar de help pagina.

© Copyright 2001 - 2024
Traxotic Networking is onderdeel van Baaten ICT Security - KvK: 62077651