Traxotic Networking
aangedreven door open source software
bezoeker IP: 18.212.93.234:43606

login nodig

E-mail instellingen

Gebruik onderstaande gegevens voor het instellen van uw e-mailaccount in bijvoorbeeld Outlook of Thunderbird. Vanwege veiligheids- en privacyredenen biedt Traxotic Networking e-mail uitsluitend via een beveiligde SSL verbinding aan (POP3S and IMAPS). De onbeveiligde POP3 (poort 110) en IMAP (poort 143) diensten zijn niet beschikbaar.

Als u uw e-mails op onze servers wilt bewaren (voor bijvoorbeeld het gebruiken van webmail, of het synchroniseren van meerdere PC's met hetzelfde e-mailaccount) kies dan voor IMAP. Wilt u uw e-mail na ontvangst verwijderen van onze servers, kies dan voor POP3.

Instellingen voor inkomende e-mail via POP3
Serveradres (hostname) voor inkomende e-mail mail.traxotic.net
Poort voor inkomende e-mail 995
Beveiligingstype voor inkomende e-mail STARTTLS of TLS
Gebruikersnaam uw volledige e-mailadres

Instellingen voor inkomende e-mail via IMAP
Serveradres (hostname) voor inkomende e-mail mail.traxotic.net
Poort voor inkomende e-mail 993
Beveiligingstype voor inkomende e-mail STARTTLS of TLS
Gebruikersnaam uw volledige e-mailadres

Instellingen voor uitgaande e-mail via SMTP
Serveradres (hostname) voor uitgaande e-mail mail.traxotic.net
Poort voor uitgaande e-mail 587
Beveiligingstype voor uitgaande e-mail STARTTLS of TLS
Authenticatie voor uitgaande e-mail ingeschakeld (met wachtwoord)
Gebruikersnaam uw volledige e-mailadres

Let op: Het is ook mogelijk om op onbeveiligde wijze te verbinden met de "server voor uitgaande e-mail" op poort 25. Traxotic Networking adviseert om deze mogelijk niet te gebruiken, en altijd een beveiligde verbinding te gebruiken! De onbeveiligde variant is beschikbaar omdat deze wordt gebruikt voor communicatie met andere e-mailservers die het gebruik van een beveiligde verbinding niet ondersteunen.

Klik hier om terug te keren naar de help pagina.

© Copyright 2001 - 2018
Traxotic Networking is onderdeel van Baaten ICT Security - KvK: 62077651